Powered By Blogger

Sunday, September 23, 2007

Pocetak

Pa da vam se predstavim:
cinjenica prva- ja sam izbjeglica sistema zvanih i znanih kao SFRJ, Hrvatska, Srbija, politicari, lokalni mocnici i ostalih kojima bi se rado obratio kao egzekutor na lokalnom trgu.

cinjenica druga- pokusavam da se borim za bolju buducnost moje porodice, mojih prijatelja (kumova), za vece vrednosti malog covjeka, za jednakost (a da se ona po defaultu ne nazove socijalizam ili komunizam), za pravo na bolje placen posao, bolje uslove zivota i manje vlasti samovoljnih politicara koji pune samo svoje zadnjice.

cinjenica treca- bili vi Srbin ili ne, u ovim banana tvorevinama nastalim iz kolapsa bivse SFRJ, cinjenica je da ako ste "obican/mali" covjek, mjesta nadi u vasim malim zivotima i nema bas mnogo. A ako jeste Srbin, onda u banana "republikama" za vas uopste nema mjesta.

cinjenica cetvrta- ako mislite da samim tim cinom i postojite onda ste daleko od istine, a narocito od zemaljskog zivota koji se odvija izmedju vasih usiju i logika nalaze da napokon izadjete i ustanete u odbranu vasih zivota.

No comments: